Handelsbetingelser


Forbrugeraftaleloven

Dit køb her i sb-forlags`s netbutik er underlagt forbrugeraftaleloven "Lov nr. 451 om visse forbrugeraftaler" af 09. juni 2004.

Alder
Du skal være fyldt 18 år for at handle på nyttedyr.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Levering
Alle priser er inkl. moms, fragt/levering samt alle andre gebyrer. Leveringstiden for bestilte produkter er normalt indenfor 1-5 hverdage fra afgivelse af bestilling. For enkelte produkter kan leveringen tage op til 1 uge. Længere leveringstid end 5 dage vil være angivet for de pågældende produkter. Ordrebekræftelse/faktura sendes til oplyste email-adresse i forbindelse med ordreafgivelse.

Fortrydelsesret
På alle produkter solgt på sb-forlags er du sikret 14 dages returret gældende fra modtagelsesdatoen. Dvs. at du vil få alle dine penge tilbage straks efter, at du har returneret varen. Benyttes fortrydelsesretten, skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som man modtog den. Køber betaler fuldt ud for returfragten. Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. e-mail til steen@sb-forlag.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Husk derfor at kontrollere postkassen dagligt efter bestilling, men i forbindelse med weekender, helligdage eller mangel på varer kan der gå 1-5 arbejdsdage). 

For produkterne gælder følgende for varens stand, når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Reklamation
SB Forlag ApS garanterer for kvaliteten af produkterne. Evt. reklamation skal ske senest dagen efter modtagelse og kan foregå pr. e-mail til steen@sb-forlag.dk Ved reklamation skal faktura - eller ordrenummer opgives.

Benyttes reklamationsretten kan køber enten sende produktet til SB forlag ApS eller aflevere det personligt på nedenstående adresse. Hvis reklamationen er berettiget, sker følgende :
1. Forlaget udbedrer produktet eller
2. Forlaget ombytter produktet eller
3. Hvis 1. eller 2. ikke kan lade sig gøre tilbagetaler Forlaget købsprisen.

Betaling
Alle produkter i netbutiken betales med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard. Betalinger med disse kreditkort er den mest sikre betalingsform på nettet, hvor du som forbruger er sikret 100 % mod svindel og manglende leveringer. Ved betaling med betalingskort sikres godkendelse hos PBS, men beløbet trækkes IKKE på din konto, før dine produkter afleveres til postbesørgelse hos postvæsenet. Alle betalingstransaktioner er krypteret. Dine kreditkortdata gemmes ikke efter at køb er foretaget.

Persondatapolitik
Der gemmes ikke cookies på brugerens pc. Der registreres ikke personlige oplysninger i en logfil. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og varedata, som vedrører dig. Personoplysninger der bliver transmitteret er krypterede. Oplysningerne bliver gemt i 5 år og er ikke krypteret. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt, og bliver ikke videregivet til tredjepart. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Den dataansvarlige er Forlaget.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Yderligere oplysninger
På Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel www.net-tjek.dk/ kan du få uddybende information om e-handel og dine rettigheder.


SB forlag ApS, Helsingforsgade 27B, 8200 Århus N, CVR NR. 3754 3322 . Etableret 2016.
Steen@sb-forlag.dk